ΕταιρείαΗ μεγαλύτερη εταιρεία Αποφράξεων - Απολυμάνσεων, εκκένωσης βόθρων και γεωπονική

Our team


Η εταιρεία μας ιδρύθηκε 1960 με έδρα το Ίλιον Αττικής είναι οικογενειακή επιχείρηση που περνά από γενιά σε γενιά και έχει ως αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο θέμα των Αποφράξεων και του καθαρισμού των αποχετεύσεων. Έχοντας λοιπόν 60 χρόνια εμπειρία η εταιρία μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και συνέπεια όλες τις αποφράξεις αποχετεύσεων σε όλη την Αθήνα είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για δημόσια υπηρεσία, εργοστάσιο, κατάστημα η όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα.
40890

Πραγματοποιημένες εργασίες

2173

Ευχαριστημένοι πελάτες

Εμπειρία

Άρτια εκπαιδευόμενο Προσωπικό

Οι τεχνικοί απόφραξης - Απολύμανσης μας είναι ειδικευμένοι και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων σε συνδυασμό με τον αποτελεσματικό εξοπλισμό και εξειδικευμένα μηχανήματα, σας εγγυώνται την λύση του προβλήματος σας

Εξοπλισμός

Αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις, άντληση λυμάτων, πλύσιμο στεγανών και αποφράξεις αποχετεύσεων διάγνωση με ενδοσκοπική κάμερα.
Έχοντας στην διάθεση μας στόλο φορτηγών, πιεστικών μηχανημάτων, ηλεκτροκίνητων και αντλιοφόρων. Επίσης διαθέτουμε κάμερα ενδοσκόπησης αποχετευτικών δικτύων για εντοπισμό προβλημάτων όπως καθιζήσεις, διαρροές και σπασίματα.


Η μεγαλύτερη εταιρεία Αποφράξεων – Απολυμάνσεων, εκκένωσης βόθρων και γεωπονική

Καλέστε μας Τώρα