Υπηρεσίες



Άμεσα και οικονομικά

Αποφράξεις Απολυμάνσεις

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε 1960 με έδρα το Ίλιον Αττικής είναι οικογενειακή επιχείρηση που περνά από γενιά σε γενιά και έχει ως αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο θέμα των Αποφράξεων και του καθαρισμού των αποχετεύσεων.

Στην Alpha Service εξυπηρετούμε σπίτια & πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας μεθόδους στις Απολυμάνσεις Απεντομώσεις απόλυτα φιλικές προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.

SEE PROJECTS

Εκκενώσεις Βόθρων, μεταφορές Λυμάτων, Άντληση Υδάτων

Η εταιρεία μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων, εκκένωσης βόθρων και συντήρησης δικτύων σε όλη την Αττική. Άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας διαθέτει οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για τη διασφάλιση άριστου αποτελέσματος σε κάθε εργασία εκκένωσης βόθρου. Ειδικότερα, διαθέτει δύο βυτία πλήρως εξοπλισμένα, με αντλίες υψηλής απόδοσης, χωρητικότητας 20 κυβικών, ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων περιπτώσεων. Τέλος, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα εργασίες συντήρησης όλων των παραπάνω, ώστε να διατηρούνται πάντοτε σε άριστη κατάσταση και να αποφεύγονται οποιαδήποτε προβλήματα.

SEE PROJECTS


Alpha Γεωπονική

Η ALPHAGROUPSERVICES είναι μια εταιρεία που εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της δραστηριοποιείται στο χώρο των απεντομώσεων ,απολυμάνσεων και μυοκτονιών Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να λειτουργεί γεωπονικό κατάστημα με έμπειρούς γεωπόνους και χημικούς που είναι στην διάθεση σας να σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις .

SEE PROJECTS

Μεγάλες προσφορές

Η μεγαλύτερη εταιρεία Αποφράξεων – Απολυμάνσεων, εκκένωσης βόθρων και γεωπονική

Καλέστε μας Τώρα