Εκκενώσεις βόθρων

Η εταιρεία μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων, εκκένωσης βόθρων και συντήρησης δικτύων σε όλη την Αττική. Άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.
Η εταιρεία μας διαθέτει οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για τη διασφάλιση άριστου αποτελέσματος σε κάθε εργασία εκκένωσης βόθρου. Ειδικότερα, διαθέτει δύο βυτία πλήρως εξοπλισμένα, με αντλίες υψηλής απόδοσης, χωρητικότητας 20 κυβικών, ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.
Τέλος, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα εργασίες συντήρησης όλων των παραπάνω, ώστε να διατηρούνται πάντοτε σε άριστη κατάσταση και να αποφεύγονται οποιαδήποτε προβλήματα.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο για πάνω από 70 χρόνια και διατηρεί συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες αλλά και εκατοντάδες ευχαριστημένους ιδιώτες.
Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασία βόθρων , καθαρισμό πλοίων & βιομηχανικά λύματα. Ταχεία εξυπηρέτηση – τιμές ασυναγώνιστες. Εξυπηρέτηση όλο το 24ώρο με αυτοκίνητα όλων των τονάζ.
Με κύριο στόχο την ανάπτυξη και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς με τις νέες τεχνολογίες, διαθέτοντας τον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό.
Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει το σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ISO 14001:2015. Διαθέτουμε 'Άδεια Συλλογής και Μεταφοράς μη Επικίνδυνων Αποβλήτων για όλες τις περιφέρειες και είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο ΥΠΕΚΑ.

Καλέστε μας Τώρα